Här har grundvattennivåerna återhämtat sig
Text & Foto: sn.se

Här har grundvattennivåerna återhämtat sig

SÖRMLAND Sörmland Grundvattennivåerna i Sörmlands kommuner skiljer sig från varandra efter den varma sommaren. Nu uppmanar VA-cheferna till sparsam vattenförbrukning. "Om nivåerna fortsätter att sjunka så kommer vi att behöva införa ett...

"Här har grundvattennivåerna återhämtat sig" går att läsa i sin helhet på sn.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Inga coronadödsfall under de senaste två dygnen

ekuriren.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Måndag 27 April 2020

27 April 2020

Volvo Cars varslar 1 300 anställda

Volvo Cars varslar 1 300 anställda

Volvo Cars varslar 1 300 anställda i Sverige - 100 av dem vid motorfabriken i Skövde. Företagets vd Håkan Samuelsson säger till Ekot att varslen delvis beror på coronakrisen, men också på att bilindustrin genomgår en stor omställning just nu.

Skånska ägarnas oro för Kappahl: ”Extrema tider”

Johan Andersson, vd för Mellby Gård, som tog över efter Rune Andersson berättar att Kappahls försäljning minskat drastiskt i samband med coronakrisen.

Förvaltaren ser guldläge för nykomlingen: ”En väldigt spännande IPO”

Marknaden för videokonferenser växer med raketfart i coronakrisen och amerikanska Zoom har fått mycket av uppmärksamheten. Men en norsk utmanare är på väg till börsen, och TIN Fonder-förvaltaren Carl Armfelt slår ett slag för bolaget som han själv valt...

Konkurs för restaurangföretag i Kungsbacka

Konkurs för restaurangföretag i Kungsbacka

Aktiebolaget Restaurangbolaget i Trollhättan AB i Onsala begärs i konkurs. Företaget registrerades 26 september 2018 och har haft sitt säte i Kungsbacka. Konkursen.

Sex nya fall av covid-19 på Gotland

Sex nya fall av covid-19 på Gotland

GOTLAND Gotland Region Gotland meddelar att ytterligare sex personer har konstaterats smittade av coronaviruset på ön.

Riksbanken varnar för BNP-ras

EKONOMI Ekonomi Riksbanken varnar för att coronakrisen kan radera ut en tiondel av svensk BNP i år.Men det blir inga nya stimulansåtgärder nu, efter den bombmatta av krisåtgärder som Stefan Ingves & Co sjösatt sedan i mars.