Vi som körde hem folk från Arlanda smittades”
Text & Foto: svd.se

Vi som körde hem folk från Arlanda smittades”

Coronaviruset tog flyget till Sverige – och hämtades ofta upp i taxi. ”Vi som jobbade på Arlanda under den här tiden när människor kom hem från Italien och Österrike, vi blev smittade”, säger taxichauffören Alaa Agha. Förklarar det varför viruset spridits så...

"Vi som körde hem folk från Arlanda smittades”" går att läsa i sin helhet på svd.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Näringsliv: Nyhetsdygnet Söndag 26 April 2020

26 April 2020

Uppgifter om att Oneplus avskedar personal i Europa

Uppgifter om att Oneplus avskedar personal i Europa

På tre av Oneplus europakontor gör man sig nu av med upp till 80 procent av personalen för att satsa mer på sina huvudmarknader.

Volvo drar i handbromsen – här är nyheterna som kan pausas

Volvo ska pausa eller försena projekt som inte är nödvändiga. Samtidigt kommer obekräftade uppgifter om tuffa krav från ägaren Geely. Annons: Volvo drar i handbromsen – här är nyheterna som kan pausas. Text. Erik Söderholm. Fotograf. Simon Hamelius.

Här är ljusglimtarna i coronakrisen

CORONAVIRUSET Coronaviruset Det är lätt att känna hopplöshet när man står inför en global kris som coronapandemin. Trots att läget fortfarande är allvarligt finns ändå en del ljusglimtar. Här är några positiva exempel kring coronaviruset.

Spanjorer kan tillåtas motionera

Spanjorer kan tillåtas motionera

Om antalet nya fall av virussmittan fortsätter att minska så ska spanjorerna från den 2 maj få lov att gå ut för att motionera, säger premiärminister Pedro Sánchez. Antalet bekräftat smittade i landet uppgår nu till närmare 223 800. Drygt 22 900 har avlidit i...

Tesla rullar ut autopilot för stoppljus Men bara i USA

Tesla rullar ut autopilot för stoppljus Men bara i USA

Tesla har äntligen börjat rulla ut sin uppdatering för sin autopilot som gör att den klarar av stoppljus och stoppskyltar. Electrek rapporterar nämligen att detta finns med i uppdateringen 2020.12.6 som rullas ut till flertalet användare i USA. U...

Sparekonomernas tips i krisen: ”Bästa strategin för alla”

Har du funderat på att bunkra presentkort, sluta amortera eller göra ett klipp på börsen? Då höjer sparekonomerna ett varningens finger. Här är de ekonomiska misstagen du ska undvika under coronakrisen.