Klart: Då öppnar Foodoras matbutik i Umeå
Text & Foto: vk.se

Klart: Då öppnar Foodoras matbutik i Umeå

I morgon (fredag) öppnar Foodora Market i Umeå. Konceptet, som sedan tidigare finns på 17 orter i Sverige, beskrivs som en dagligvarubutik för hemleveranser av mat och andra förnödenheter, med leveranstider på under 30 minuter.

"Klart: Då öppnar Foodoras matbutik i Umeå" går att läsa i sin helhet på vk.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Ny dagligvarubutik i Borås

borasdly.se

foodora market etableras i Umeå och Borås

mynewsdesk.com

Näringsliv: Nyhetsdygnet Torsdag 25 December 2021

25 December 2021

Disney och The Humble Co säljer tandborstar i Mexico

Disney och The Humble Co säljer tandborstar i Mexico

Disney inleder samarbete med svenska The Humble Co, dotterbolag till Humble Group. Snart ska svenska miljövänliga tandborstar med Disneymotiv säljas i Mexico. ANNONS. Under första kvartalet 2022 ska tandborstar prydda med de kända figurerna från...

Elchocken: Ny rekordrusning – ”elpriser vi tidigare aldrig upplevt”

Elprisrallyt accelererar och elspotpriserna har klättrat till nya rekordnivåer i en stor del av Sverige. Och nu kommer varningar om att risken är stor för att elpriserna kommer att nå nya toppar vi aldrig tidigare har sett.

Apoteas galna succé: Räknar med över 150 miljoner under Black Week

Det är inte bara hemelektronik och mode som flyger av hyllorna i samband med Black Friday. Många passar även på att fynda apoteksvaror. Hos Apotea har man märkt av ett stort intresse hela veckan. Väldigt många, inklusive oss själva, känner att det...

Randviken Fastigheter byter marknadsplats till First North i mitten av december

Randviken Fastigheter byter marknadsplats till First North i mitten av december

Fastighetsbolaget Randviken har fått ett preliminärt godkännande för notering på Nasdaq First North Premier Growth Market. Listbytet bedöms kunna genomföras i mitten av december 2021. Aktien handlas i dag på Nordic SME.

Ny dagligvarubutik i Borås

Ny dagligvarubutik i Borås

Foodora är kanske mest känt som ett hemleveransföretag inom mat och levererar från 85 restauranger i Borås. Nu öppnar de en dagligvarubutik i centrala stan. Borås • 26 november 2021 18:00. Uppackning inför butikens öppning på fredagen.

Tele2:s 5G-nät ger Hugo hjälp

Den svenska leveransroboten Hugo vill ta hand om den sista sträckan fram till kundernas dörrar. När vägen är spärrad av oväntade hinder ska den få hjälp av fjärroperatörer som är uppkopplade via Tele2:s 5G-nät.