Stockholmsbörsen faller drygt 4 procent – ”klassisk risk off”
Text & Foto: di.se

Stockholmsbörsen faller drygt 4 procent – ”klassisk risk off”

Fallet tilltar på Stockholmsbörsen efter den ökande oron kring coronavirusets spridning. Strax efter klockan 15 på måndagen har både breda index OMXSPI och storbolagsindex OMXS30 sjunkit 4,3 procent. ”Det är en väldigt klassisk risk off-rörelse som...

"Stockholmsbörsen faller drygt 4 procent – ”klassisk risk off”" går att läsa i sin helhet på di.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Virusoro sänker börserna

realtid.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Måndag 24 Februari 2020

24 Februari 2020

EU och WHO till virusdrabbat Italien

EU och WHO till virusdrabbat Italien

CORONAVIRUS Coronavirus I Italien har över 150 personer bekräftats smittade av det nya coronaviruset och fyra har avlidit.EU och WHO skickar nu gemensamt en delegation till landet för att utvärdera läget.

Så påverkas ditt sparande av corona

Coronaviruset har satt världens börser i gungning. Hur agerar du då rätt som sparare? SvD frågade tre experter som manar till lugn. – Läs på innan du lägger stor vikt vid viruset, uppmanar Elin Agorelius, som twittrar under namnet Sparkjolen.

Swedbanks ex-vd kan åtalas för svindleri – kallad till polis

Swedbanks ex-vd, Birgitte Bonnesen, kan åtalas för grovt svindleri i Swedbankhärvan – kallad till polisförhör.

Vivino kontrar mot Systembolaget – bryter inte mot lagen

Vivino kontrar mot Systembolaget – bryter inte mot lagen

Den danska vinappen Vivino som låter svenska kunder beställa vin över nätet för hemleverans stämdes i förra veckan av Systembolaget. Vivino hotas dessutom med vite på 3 miljoner kronor om inte både marknadsföring och försäljning upphörde.

Coronavirus minskar godsleveranser från Kina

Coronavirus minskar godsleveranser från Kina

Ekonomi Kinas industri har tappat fart till följd av coronaviruset och svenska bolag som handlar med kinaprodukter påverkas. Postnords dotterbolag Direct Link har senaste veckan sett en 90-procentig minskning i flödena av företagspost från landet, skriver Di.

Nordeas nätbank slutade fungera – "Kunder borde ha rätt till ersättning"

Problemen med Nordeas digitala tjänster pågick några timmar under söndagen och berörde kunder också i Sverige. På eftermiddagen meddelade banken att felet är korrigerat.