Larm: Skoterolycka i Överkalix
Text & Foto: nsd.se

Larm: Skoterolycka i Överkalix

Räddningstjänsten är larmad och på väg till platsen, också ambulans är larmad. Räddningstjänsten ska ta sig till olycksplatsen med skoter och pulka och frakta den skadade mannen till ambulans. Det är oklart hur allvarliga skador mannen fått, men enligt...

"Larm: Skoterolycka i Överkalix" går att läsa i sin helhet på nsd.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Stora störningar för bankjätte

kristianstadsbladet.se

Stora störningar för bankjätte

aftonbladet.se

Strul med Nordeas internetbank

nsk.se

Problem hos Nordea – går inte att logga in

expressen.se

Skoterolycka i Överkalix – man skadad

kuriren.nu

Nordea har problem med sin internetbank Swish och kort ska fungera

feber.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Söndag 23 Februari 2020

23 Februari 2020

5G-mobiler under 3.000 kronor redan i år

5G-mobiler under 3.000 kronor redan i år

Nästa generations mobilsystem öppnar nya möjligheter för industrin. Enligt tillverkaren Ericsson bidrar 5G även till att minska koldioxidutsläppen.

Nybörjartips till aktiespararen

Kjell Andersson och Ingela Dellby sitter båda i Aktiespararnas lokalförenings styrelse i Linköping. När vi ses är de väl förberedda med både powerpoint-presentationer och sina bästa argument. – Det pratas så mycket om att börsen är riskplacering. I själva...

Lågt valdeltagande i Iran

Parlamentsvalet i Iran ser ut att få ett relativt lågt valdeltagande trots att man förlängt öppettiderna med fem timmar under fredagen. Omkring 40 procent beräknas ha röstat, enligt den halvstatliga nyhetsbyrån Fars. För de styrande i Iran så är ett högt...

Nordeas internetbank nere

Nordeas internetbank nere

Nordea hade på söndagsförmiddagen stora problem med sin internetbank. Kunder kunde inte logga in, varken via dator eller mobilappen. Mikaela Östman, presskommunikatör på Nordea, berättar mer.

Hexatronic ökar omsättningen och resultatet

Hexatronic ökar omsättningen och resultatet

Hexatronic redovisar ökande omsättning och vinst under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget lämnar utdelningen oförändrad på 0,40 kronor.

C4 snodde söndagsbesökare – så ska Eko-vd:n vinna slaget

Ju större desto bättre. Ted Berggren älskar handel, ju fler kvadratmeter butiksyta desto bättre. Nu som vd för landets alla Eko-butiker, går han i täten för en stor expandering.