Allt inför kvällens final i Eurovision: ”Oerhört svårtippat i år”
Text & Foto: msn.com

Allt inför kvällens final i Eurovision: ”Oerhört svårtippat i år”

Ikväll är det final i Eurovision song contest. Vår reporter Filip Stiller Borowicz är på plats i Rotterdam, ger en direktrapport från om hur stödet för Tusse ser ut inför kvällens final. Melissa, 2 år är ett stort fan av Tusse här bjuder hon Tusse på pepp.

"Allt inför kvällens final i Eurovision: ”Oerhört svårtippat i år”" går att läsa i sin helhet på msn.com. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Näringsliv: Nyhetsdygnet Lördag 22 Maj 2021

22 Maj 2021

Konkurs för företag i Vänersborg

Konkurs för företag i Vänersborg

Aktiebolaget Syriana Bröd AB i Vänersborg begärs i konkurs. Företaget registrerades 28 mars 2019 och har haft sitt säte i Vänersborg. Konkursen har nu registrerats.

Sverige kan börja använda vaccinationspass för resor den första juli

Det ska bli lättare att resa mellan länder i EU i sommar om man är vaccinerad mot covid-19. Den första juli ska de nya vaccinationspassen vara klara. Det säger digitaliseringsminister Anders Ygeman till Ekot. – Ja, det är vår absoluta målsättning och kanske...

Uppföljningsorder från Uhnder till Gapwaves

Gapwaves har mottagit en order värd 1,3 miljoner kronor från amerikanska Uhnder. Leveransen består av ytterligare prototyper för en 77 GHz högupplöst radar avsedd för robotiserade transporter och beräknas ske under tredje kvartalet 2021.

Epsteins häktesvakter erkänner – förfalskade handlingar

Epsteins häktesvakter erkänner – förfalskade handlingar

Sexförbrytaren och miljardären Jeffrey Epstein tog sitt liv i en häktescell i New York 2019, trots extra bevakning. Nu erkänner de vakter som skulle kontrollera honom att de förfalskade protokoll som skulle visa att de hade koll, skriver AP.

ABB Robotics automation in construction rebar 1

ABB Robotics automation in construction rebar 1

Lågupplöst Medelupplösning Originalupplösning. Om oss. ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) är ett ledande globalt teknikbolag som driver omställningen av samhälle och industri för att uppnå en mer produktiv och hållbar framtid. Genom att koppla samman...

Nystartat holdingbolag i Umeå

Erklund Holding AB har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Äga och förvalta aktier eller andelar i andra bolag, värdepapper samt fast och lös egendom."