ABB överraskar med urstark rapport
Text & Foto: svd.se

ABB överraskar med urstark rapport

Industrijätten ABB levererade högre rörelseresultat än väntat. Det stod klart när bolaget presenterade sin rapport för andra kvartalet. Men trots starka siffror varnar vd Björn Rosengren för fortsatt komponentbrist.

"ABB överraskar med urstark rapport" går att läsa i sin helhet på svd.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

ABB-vd:n: ”Kul att få vara med om det här”

di.se

ABB rapporterar högre än väntat ebita-resultat

affarsvarlden.se

Bra rapport från ABB

privataaffarer.se

Resultat andra kvartalet 2021

news.cision.com

Återhämtning för ABB

ekuriren.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Torsdag 22 Juli 2021

22 Juli 2021

Ernstberger köpte sportbil bara dagar innan domen

Ernstberger köpte sportbil bara dagar innan domen

På torsdagen dömdes Allras tidigare vd Alexander Ernstberger till sex års fängelse. Bara dagar innan domen föll köpte Ernstberger en Porsche 911 Targa 4S på kredit i en bilhall i Västsverige. – Han skulle ha bilen till sig själv, säger försäljaren som sålde...

Svenska techjättars ägare baserade i skatteparadis

Flera svenska techjättars ägare är baserade i skatteparadis, enligt en granskning i SvD. Klarna, Trustly och Kry har kopplingar till Caymanöarna, Jersey och Luxemburg. Enligt SvD är den största aktieägaren en bolagskonstruktion på Caymanöarna.

SD kräver Gotlandssvar av näringsminister Baylan (S)

Sverigedemokraterna kallar näringsminister Ibrahim Baylan (S) till näringsutskottet för att svara på frågor om stoppet för Cementas utvinning på Gotland, uppger Dagens Nyheter. Partiet vill se en konkret åtgärdsplan efter att Mark- och miljööverdomstolen...

Studie: Så mycket ökar skyddet mot delta efter andra dosen

Studie: Så mycket ökar skyddet mot delta efter andra dosen

Skyddet mot deltavarianten mer än fördubblas efter andra dosen, visar en ny studie. Två sprutor av Pfizers vaccin ger 88 procents skydd mot att bli sjuk. För Astra Zeneca är motsvarande siffra 67 procent. – Studien visar att vaccinen är bra. Viktigast är att två...

Brakförlust för Skavsta oroar revisor: "Stor osäkerhet"

Brakförlust för Skavsta oroar revisor: "Stor osäkerhet"

Skavsta flygplats gjorde en förlust på 52,6 miljoner kronor förra året. Den rekordstora minuset oroar bolagets revisorer – som höjer varningsflaggor vad gäller bolagets förmåga att klara krisen.

Åklagarens kritik mot tingsrätten: ”Farsartad”

Allra-åklagaren Thomas Hertz tror att pensionärerna aldrig kommer att få återse sina pengar. – Det är det som är det stora misslyckandet, säger han till SvD.