Nu har Adobe Premiere Pro optimerats för M1 Macar
Text & Foto: macworld.idg.se

Nu har Adobe Premiere Pro optimerats för M1 Macar

Adobes videoredigeringsprogram Premiere Pro har nu officiellt stöd för M1 Macar. Tidigare i december släppte Adobe en Premiere Pro-beta för M1 Macar. Den optimerade appen med autentiskt stöd för M1-chippet innebär att Adobe Premiere Pro både kan...

"Nu har Adobe Premiere Pro optimerats för M1 Macar" går att läsa i sin helhet på macworld.idg.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Adobe Premier Pro får stöd för Apples M1 I skarp version

feber.se

Adobe Premiere Pro nu släppt med fullt stöd för Apple M1

kamerabild.se

Forskning & Teknik: Nyhetsdygnet Onsdag 21 Juli 2021

21 Juli 2021

Svenska storbanker årets vinnare

Svenska storbanker årets vinnare

Svenska storbanker går urstarkt och särskilt aktieägarna kan skatta sig lyckliga – bankerna är nämligen årets vinnare på börsen. Undre rapportfloden har de de fyra svenska storbankerna redovisat vinster på sammanlagt 50,8 miljarder kronor, fördelat på...

Calliditas Therapeutics och STADA ingår avtal

Det svenska biofarmabolaget Calliditas Therapeutics AB ingår ett avtal med Stada Arzneimittel AG för lansering av ett specialistläkemedel.

Det är nog alldeles för tidigt att ropa faran är över när det gäller risken för att smittas av Covid

Hur blir fortsättningen när det gäller covid. Nu har det skett ökningar i många länder i bland annat Storbritannien. Lika är det i Sverige och man har även konstaterat att smittan kommer från personer som varit i något annat land. Det finns även smitta i OS byn.

Liten elbil från BYD med lång räckvidd och toklågt pris lanseras i Kina

Liten elbil från BYD med lång räckvidd och toklågt pris lanseras i Kina

Kinesiska biltillverkaren BYD är i Sverige mest känd för sina eldrivna bussar. BYD är däremot också en stor tillverkare av elbilar i Kina och har också så.

Boliden miljardinvesterar i klimatsmart zink – fördubblar produktionen

Boliden miljardinvesterar i klimatsmart zink – fördubblar produktionen

Boliden miljardinvesterar i det norska smältverket Odda. Därmed ska gruvbolaget fördubbla produktionen av klimatsmart zink. Enligt Bolidens vd Mikael Staffas producerar Odda ”världens klimatsmartaste zink” vilket är en viktig anledning till investeringen på...

Trendbrott: Bopriserna sjunker

Bopriserna i Sverige har länge ökat, men i juni vände det och bopriserna har nu sjunkit. Minskningen är dock säsongsmässig - "Vanligt i juni".