Jönköping, HV71

Den första kvartsfinalen i SDHL var en styrkedemonstration utan dess like. Nu var det dags för den andra och den stora frågan inf��r nedsläpp var såklart: Hur följer HV71 upp 9-1-segern mot Leksand senast? Lördagen bjöd på hockeyfest i Kinnarps Arena.

HV-damernas semifinalglädje

Den första kvartsfinalen i SDHL var en styrkedemonstration utan dess like. Nu var det dags för den andra och den stora frågan inför nedsläpp var såklart: Hur följer HV71 upp 9-1-segern mot Leksand senast? Lördagen bjöd på hockeyfest i Kinnarps Arena.

Jnyttligan – de var bäst i HV71

Så här ser poängfördelningen ut efter matchen mot Örebro. 3 poäng: Hugo Alnefelt. Lugn, säker, stabil och matchvinnare. Hugo Alnefelt var faktiskt en helt avgörande orsak till att HV7 fick med sig tre poäng från den här matchen. Hur karln bar sig åt när han,...

Matchvinnaren Alnefelt fixade lite ”onödig” dramatik i slutet

Matchvinnaren Alnefelt fixade lite ”onödig” dramatik i slutet

Jag var inte svinglad på mig själv” (HV71, HV71 Herr)

100-procentig debut av Norbe

100-procentig debut av Norbe

HV:s nyförvärv Daniel Norbe presenterade sig på allvar när han gjorde sin SHL-debut i HV-tröjan. Allt inleddes med att han var uppsatt som sjunde back, men redan i inledningen klev han ut på isen och gjorde sitt första byte. - Skönt att få det avklarat.