Besöksförbud på äldreboenden förlängs
Text & Foto: folkbladet.nu

Besöksförbud på äldreboenden förlängs

Regeringen kommer i morgon att besluta om att förlänga besöksförbudet på äldreboenden till den sista september. Samtidigt får Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen i uppdrag att utreda vad som ska gälla därefter.

"Besöksförbud på äldreboenden förlängs" går att läsa i sin helhet på folkbladet.nu. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Besöksförbud på äldreboenden till oktober

aftonbladet.se

Besöksförbud på äldreboende förlängs

svt.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Onsdag 19 Augusti 2020

19 Augusti 2020

Mer Hercules ovanför Skövde under hösten

Mer Hercules ovanför Skövde under hösten

Försvaret har haft verksamhet förlagd till Skövde flygplats i större eller mindre utsträckning sedan sensommaren 2018. Mestadels har det handlat om flygningar av fallskärmshoppare från K 3. Initialt gjordes flytten på grund av att banan på F 7 Såtenäs...

Kraftigt lyft för Home Depot

Och vinsten från det andra kvartalet i kedjans brutna räkenskapsår hänger med uppåt. Försäljningen under kvartalet, avslutat den 2 augusti, lyfte 23 procent till 38,1 miljarder dollar. Nettovinsten i kvartalet steg med 24,5 procent till 4,33 miljarder dollar.

Tele2 kallar till extrastämma – ska besluta om extra utdelning

Tele2 kallar till en extra bolagsstämma med syftet att besluta om en extra utdelning till aktieägarna. Tele2 kallar i dag till en extra bolagsstämma den 11 september 2020 för att besluta om en extra utdelning till aktieägarna. Bolagets styrelse har föreslagit att...

S&P 500 stängde på all time high – teknikjättar i topp

S&P 500 stängde på all time high – teknikjättar i topp

Breda S&P 500-index stängde 0,2 procent upp och slog stängningsrekordet från den 19 februari i år genom att nå över 3386.15 punkter.

Teknikaktier ljusglimt på Wall Street

Teknikaktier ljusglimt på Wall Street

E-handelsbolaget Amazon tillhörde vinnarna med en uppgång på 1,1 procent och Googles moderbolag Alphabet steg 0,8 procent. Nvidia var en annan kursklättrare, chiptillverkarens aktie steg 6,7 procent sedan analytiker uppgraderat bolagets resultat inför...

155 kvadratmeter stort hus i Ydre sålt till nya ägare

Anton Fagerström och Jonna Samuelsson, båda 31 år, boende på Torpa Tunet i Ydre är nya ägare till huset på adressen Torpa Tunet 1 i Ydre.