Stöd till riskgrupper förlängs ytterligare
Text & Foto: unt.se

Stöd till riskgrupper förlängs ytterligare

Regeringen förlänger coronaåtgärderna i socialförsäkringen, skriver Sveriges Radio. Åtgärderna, bland annat ersättning för karensavdrag, ersättning till riskgrupper samt inget krav på läkarintyg under de 14 första sjukdagarna, var tänkta att gå ut sista juni.

"Stöd till riskgrupper förlängs ytterligare" går att läsa i sin helhet på unt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Slopat krav på läkarintyg förlängs

lakartidningen.se

Stöd till riskgrupper förlängs

svt.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Tisdag 18 Maj 2021

18 Maj 2021

Amazon vill förvärva filmstudion MGM för upp till 10 miljarder dollar

Amazon vill förvärva filmstudion MGM för upp till 10 miljarder dollar

Home Depot, som har stigit med över 20% på aktiemarknaden hittills i år, överträffade analytikernas prognoser under det första kvartalet.

Oatly miljarddebuterar i ett knivigt börsläge

Det svenska havredrycksbolaget Oatly gör debut på Wall Street på torsdagen.Förutom hård konkurrens från globala jättar på den växande marknaden för veganska drycker möter Oatly också ett tufft klimat på börsen.

Sportbilstillverkaren Lamborghini förbereder sig för elbilar

Italienska sportbilstillverkaren Lamborghini har idag presenterat sin plan för hur man ska ställa om till eldrift. Omställningen kommer att ske i flera successiva steg. Målsättning är att ha flera helt eldrivna bilar innan årtiondets slut. – Lamborghinis...

Nedräkning mot ny LAS-strid?

Nedräkning mot ny LAS-strid?

av Per Olsson // Artikel i Offensiv. År 2020 blev ett historiskt år för fackföreningsrörelsen, men med undantag för att den fackliga organisationsgraden steg för första gången sedan 1990-talets mitt skrevs historia av helt fel skäl. Först i form av att ledningarna...

Volkswagen-dieslar godkänns för HVO100 Gäller hela koncernen!

Volkswagen-dieslar godkänns för HVO100 Gäller hela koncernen!

Volkswagen Group Sverige meddelade i dag att i princip alla fyrcylindriga dieselmodeller från modellår 2022 kommer att godkännas för HVO100. Det betyder att de flesta bilar som koncernen tillverkar från och med halvårsskiftet i år kommer att gå att t...

LL Lucky Games vill noteras på First North

Kasinospelutvecklaren LL Lucky Games vill notera sina aktier på handelsplattformen Nasdaq First North och gör inför det en nyemission om cirka 19,9 miljoner kronor före kostnader.