Efter förlusten – Softbanks vd jämför sig med Jesus
Text & Foto: digital.di.se

Efter förlusten – Softbanks vd jämför sig med Jesus

Softbanks vd Masayoshi Son försvarade nyligen sin investeringsstrategi med att säga att Jesus också var missförstådd. Det uppger källor till Financial Times. Facebook Twitter LinkedIn E-post. Öka textstorlek. Japanska Softbank gjorde en årlig förlust med...

"Efter förlusten – Softbanks vd jämför sig med Jesus" går att läsa i sin helhet på digital.di.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Jack Ma lämnar styrelsen i Softbank

breakit.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Måndag 18 Maj 2020

18 Maj 2020

Stockholm förlorar 180 miljoner om dagen på utebliven turism

Stockholm förlorar 180 miljoner om dagen på utebliven turism

Fram till midsommar beräknas Stockholm förlora 13,1 miljarder kronor i uteblivna intäkter från utländska turister. Och under sommaren blir det ännu värre. – Det här är bara toppen på isberget, säger Stefan Westerberg, chefekonom. AddThis Sharing Buttons.

Många unga bland de nya arbetslösa

Arbetslösheten fortsätter att stiga i Sörmland och i övriga landet liksom varslen. Många av de nya arbetslösa är ungdomar.

Förundersökning mot Batljan nedlagd

Förundersökningen mot Ilija Batljan läggs ner, skriver Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) i ett pressmeddelande. ”Jag är lättad, men inte förvånad över åklagarens beslut. Nu gäller det för mig att fortsätta med full kraft som vd för SBB”, säger Batljan i...

Ljummen start på Stockholmsbörsen

Ljummen start på Stockholmsbörsen

Efter drygt tio minuters handel pendlar OMXS-index kring nollan. Allra starkast på OMXS30-listan går H&M med en uppgång på 1,3 procent följt av SSAB, som steg kraftigt i går. Ståltillverkaren lyfter 0,5 procent. Åt motsatt riktning går gruvjätten Boliden som...

Nystartad fastighetsförvaltare i Halmstad

Nystartad fastighetsförvaltare i Halmstad

Ishof Islandshästar AB har som sin verksamhet "förvaltning av fastigheter och värdepapper". Bolaget, som registrerades hos Bolagsverket den 15 maj, har sitt.

April blev dödligaste månaden i Sverige sedan 1993

Inte sedan december 1993 har så många människor avlidit under en månad i Sverige som i april. Totalt har det rapporterats 10 458 dödsfall, enligt SCB.