SHL-klubbens drömvärvning – jagar NHL-svensken i sommar: ”Vill ge honom sjuårskontrakt”
Text & Foto: sportbibeln.se

SHL-klubbens drömvärvning – jagar NHL-svensken i sommar: ”Vill ge honom sjuårskontrakt”

NHL-kontraktet går ut till sommaren. Nu jagar Färjestad den stora drömvärvningen. – Jag skulle vilja skriva sjuårskontrakt med honom och har sagt det till honom, säger klubbens GM Peter Jakobsson i ett uttalande. Färjestad slutade på en andraplats i SHL...

"SHL-klubbens drömvärvning – jagar NHL-svensken i sommar: ”Vill ge honom sjuårskontrakt”" går att läsa i sin helhet på sportbibeln.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

"Jag skulle vilja skriva sjuårskontrakt med honom"

hockeysverige.se

Sport: Nyhetsdygnet Måndag 18 Maj 2020

18 Maj 2020

Stockholm förlorar 180 miljoner om dagen på utebliven turism

Stockholm förlorar 180 miljoner om dagen på utebliven turism

Fram till midsommar beräknas Stockholm förlora 13,1 miljarder kronor i uteblivna intäkter från utländska turister. Och under sommaren blir det ännu värre. – Det här är bara toppen på isberget, säger Stefan Westerberg, chefekonom. AddThis Sharing Buttons.

Många unga bland de nya arbetslösa

Arbetslösheten fortsätter att stiga i Sörmland och i övriga landet liksom varslen. Många av de nya arbetslösa är ungdomar.

Förundersökning mot Batljan nedlagd

Förundersökningen mot Ilija Batljan läggs ner, skriver Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) i ett pressmeddelande. ”Jag är lättad, men inte förvånad över åklagarens beslut. Nu gäller det för mig att fortsätta med full kraft som vd för SBB”, säger Batljan i...

Ljummen start på Stockholmsbörsen

Ljummen start på Stockholmsbörsen

Efter drygt tio minuters handel pendlar OMXS-index kring nollan. Allra starkast på OMXS30-listan går H&M med en uppgång på 1,3 procent följt av SSAB, som steg kraftigt i går. Ståltillverkaren lyfter 0,5 procent. Åt motsatt riktning går gruvjätten Boliden som...

Nystartad fastighetsförvaltare i Halmstad

Nystartad fastighetsförvaltare i Halmstad

Ishof Islandshästar AB har som sin verksamhet "förvaltning av fastigheter och värdepapper". Bolaget, som registrerades hos Bolagsverket den 15 maj, har sitt.

April blev dödligaste månaden i Sverige sedan 1993

Inte sedan december 1993 har så många människor avlidit under en månad i Sverige som i april. Totalt har det rapporterats 10 458 dödsfall, enligt SCB.