Här är kommunerna där arbetslöshet ökar mest
Text & Foto: ystadsallehanda.se

Här är kommunerna där arbetslöshet ökar mest

Den snabbt stigande arbetslösheten slår hårt mot hela Sverige. Men några kommuner drabbas betydligt mer än andra. Den senaste månaden har andelen arbetslösa ökat dramatiskt på bred front – både geografiskt och inom olika branscher. Men de lokala...

"Här är kommunerna där arbetslöshet ökar mest" går att läsa i sin helhet på ystadsallehanda.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Här är kommunerna där arbetslösheten ökar mest

svt.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Lördag 18 April 2020

18 April 2020

Erik Belfrage död i sviterna av covid-19

Erik Belfrage död i sviterna av covid-19

HÄLSA OCH SJUKVÅRD Hälsa och sjukvård Den tidigare diplomaten Erik Belfrage avled under natten till lördag i sviterna av covid-19, rapporterar Aftonbladet.

Majoriteten överlever efter intensivvård på regionens sjukhus

90 procent av samtliga som intensivvårdas för coronaviruset i Västra Götaland överlever, det beskedet meddelar regionen i den senaste lägesbilden. – Det talar.

DNB: Gruvbolagets potential inte inprisad i kursen

Lundin Minings aktie har fallit 22 procent sedan mitten av november och på de nivåerna är bolagets tillväxtpotential inte inprisad i kursen. Bolaget är ett attraktivt tillväxt- och utdelningsfall, som handlas till rabatt jämfört med andra bolag i sektorn. Det anser...

Nybygge i Växjö köps upp

Nybygge i Växjö köps upp

K-Fast Holding AB och BoKlok inleder ett samarbete med målet att gemensamt bygga upp till tusen lägenheter de kommande tre åren. Samarbetet innefattar projektutveckling, transaktioner av byggrätter och byggnation. K-Fastigheter köper bland annat 48...

Fördubblat antal konkurser

Fördubblat antal konkurser

Antal konkurser och antal berörda anställda nära nog fördubblades under de två första veckorna i april i år, jämfört med samma period 2019, enligt statistik från Tillväxtanalys.

Porsche: Tesla är ingen konkurrent

Tesla dominerar försäljningen av premium-elbilar. Men när Porsche tågar in i segmentet handlar det inte om att utmana amerikanerna. ”Vi ser inte Tesla som en direkt rival”, säger företagets utvecklingschef.