Underhållning: Nyhetsdygnet Torsdag 14 November 2021

14 November 2021

Han var en omtyckt politiker på båda sidor”

Han var en omtyckt politiker på båda sidor”

David Amess, 69, konservativ ledamot i brittiska underhuset, har knivhuggits till döds vid ett möte med väljare i sydöstra England. Amess angreps i en kyrka i kuststaden Leigh-on-Sea i Essex, öster om London. Amess tog själv emot väljare i kyrkan...

Nystartat investmentbolag i Skövde

Lucian Invest AB, som har sitt säte i Skövde, ska enligt verksamhetsbeskrivningen ägna sig åt "föremål för sin verksamhet att, direkt eller indirekt, äga och förvalta fast och lös egendom".

Arla tar strid om varumärke

Glada Bondens ost, som tillverkas i Boxholm är i färg, form och varumärke för lik Arlas, menar mejerijätten som nu tar strid för sitt varumärke.

Värmlands spelgigant Lars Wingefors prisas av regeringen

Värmlands spelgigant Lars Wingefors prisas av regeringen

Lars Wingefors, vd för Embracer Group, belönas med regeringens exportpris för kulturella och kreativa näringar. Priset delas ut årligen för insatser inom kultur och andra kreativa områden som främjar exporten. Och som grundare och största namn i...

Regeringen inför dold subvention till vindkraften

Regeringen inför dold subvention till vindkraften

Regeringen ger Svenska kraftnät i uppdrag att bygga ut stamnätet till vårt sjöterritorium för att underlätta utbyggnaden av vindkraft till havs.

Prins Williams känga: ”Fokusera på planeten”

I en intervju med BBC under torsdagen går prins William hårt åt mot rymdturismen. Detta bara en dag efter att William Shatner, 90, känd som kapten James T. Kirk i ”Star Trek”, lyfte mot rymden i Amazon-grundaren Jeff Bezos rymdraket.