Norska anstormningen uteblev: "Skamligt"
Text & Foto: folkbladet.nu

Norska anstormningen uteblev: "Skamligt"

Gr��nshandeln hade rustat för anstormning från Norge innan de nya och mycket skärpta reglerna börjar gälla i helgen. Men den uteblev. – Det är känsligt att åka hit, det råder lite Sverigeskam hemma, säger norska besökaren Linda Johansen till TT i...

"Norska anstormningen uteblev: "Skamligt"" går att läsa i sin helhet på folkbladet.nu. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Näringsliv: Nyhetsdygnet Fredag 14 Augusti 2020

14 Augusti 2020

Ny tidtabell i kollektivtrafiken – så ska trängseln minskas

Ny tidtabell i kollektivtrafiken – så ska trängseln minskas

Nu på måndag övergår Västtrafik från sommartidtabell till ordinarie tidtabell, vilket innebär...

Tittarna sågar Comhem: Tvingas köpa ny tv

En halv miljon hushåll ska gå från analog till digital tv i höst. Nu rasar läsarna mot Comhem. – Jag är så arg. Jag var jättenöjd med min platt-tv, men den var inte förberedd för det digitala. Nu har jag tvingats köpa en ny tv, säger Monica Bojang, 73.

Dystra siffror i länet – har landets fjärde högsta arbetslöshet

Coronapandemin har slagit hårt mot arbetsmarknaden i hela världen och Västmanland är inget undantag. Färska siffror visar att Västmanland har den fjärde högsta arbetslö...

Amazon intar flygbas – redo att erövra Sverige

Amazon intar flygbas – redo att erövra Sverige

Kan Amazon revolutionera svensk handel? Konkurrenterna säger nej. Kommunerna säger ja. Och facket ser nätjätten som ett hot. Svaret på frågan ligger gömd i en lagerlokal utanför Eskilstuna.

Utvisningshotade familjen ännu kvar i Göteborg

Utvisningshotade familjen ännu kvar i Göteborg

Nasrin Ghanbari och hennes familj, som hotas av utvisning till Iran, har fått uppskov till 18 augusti. Chansen att få igenom en överklagan är minimal. Familjens.

Biltema varnar för felaktiga flytvästar

Biltema uppmanar nu konsumenter att kontakta företaget om de köpt vissa av butikskedjans upplåsbara flytvästar. Anledningen är ett fel som gör att gaspatronen som ska blåsa upp västen vid olycka kan gänga ur.