Unionen: Fler vågor av uppsägningar kommer
Text & Foto: nsd.se

Unionen: Fler vågor av uppsägningar kommer

Sveriges BNP faller med 7,5 procent och arbetslösheten når en topp på 12 procent i höst. Det spår fackförbundet Unionen i sin konjunkturprognos, som visar på långvariga effekter av coronakrisen för svensk ekonomi. – Den här krisen har mycket snabbare...

"Unionen: Fler vågor av uppsägningar kommer" går att läsa i sin helhet på nsd.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Unionen: ”Explosion av varsel och uppsägningar”

svd.se

Unionen: Krisen blir djup och långvarig

privataaffarer.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Onsdag 13 Maj 2020

13 Maj 2020

Tal om djupare nedgång fick NY-börsen på fall

Tal om djupare nedgång fick NY-börsen på fall

New York-börserna noterade en rejäl nedgång på tisdagen. USA:s smittskyddschef Anthony Fauci varnade för att en för tidig öppning av ekonomin efter nedstängningarna i coronakrisen kan innebära onödiga dödsfall och dra landet djupare ned i krisen.

Kommunal kräver bättre löner till vården – efter coronakrisen: ”Applåder betalar inte falukorven”

Regeringen, Centerpartiet och Liberalerna satsar 4,7 miljarder kronor för att ge vården resurser nog till att bekämpa pandemin och kunna ge den vård som behövs i år och nästa år. Men enligt fackförbundet Kommunals ordförande Tobias Baudin är det långt...

Dålig djurhållning på 38 Arlagårdar!

Det var ju några månader sedan Uppdrag granskning rapporterade om Hälsingegården och den urusla djurhållningen där. Jag uppmanade då alla mjölkkonsumenter att.

Semester under pandemin? Så gör du det bästa av dina veckor

Semester under pandemin? Så gör du det bästa av dina veckor

Stängda gränser och inställda flyg. Svenska folket måste nog ställa in sig på en sommarsemester här i landet. Men hur pass fritt kommer vi att kunna resa i Sverige? Här är några tips inför sommaren – utifrån det experterna vet i dag. Thomas Lerner Text.

Nordic Choice Respaces säljer kontorssvit för 296 SEK per dag i ny e-handel

Nordic Choice Respaces säljer kontorssvit för 296 SEK per dag i ny e-handel

Satsningen ska enligt CDO Lisa Farrar ha inspirerats av Wework sätt att arbeta. Det innebär att man vill ge fastighetsbolagen och coworkingaktörerna en match om.

Kostnaderna för permitteringslön skenar och samtidigt har tillväxtverket fått in 300 anmälningar om fusk från anställda

Det är obegripligt hur dålig moral många företag har. Det strömmar in anmälningar från anställda om att företagen fuskar med bidragen. Jag tycker det är för djävligt då man ropat på hjälp men är det en hjälp när företaget sysslar med brottslig verksamhet.