Parisfrisör: Världen är sig inte riktigt lik
Text & Foto: norran.se

Parisfrisör: Världen är sig inte riktigt lik

Fransmännen närmast trippar ut från karantänen, många iklädda inte bara ansiktsmask utan även visir och handskar. –Helt ärligt så har karantänen varit bra för mig, säger frisören Michel Sanchez.

"Parisfrisör: Världen är sig inte riktigt lik" går att läsa i sin helhet på norran.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Motorcyklist död i trafikolycka utanför Luleå

norran.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Tisdag 12 Maj 2020

12 Maj 2020

Ytterligare Jeansbolaget-butik tvingas till konkurs – har bara funnits i ett år

Ytterligare Jeansbolaget-butik tvingas till konkurs – har bara funnits i ett år

I mitten av april gick Jeansbolaget i Kongahälla i Kungälv i konkurs. Nu tvingas kedjans butik i Nordstan kasta in handduken.

MQ:s marknadschef slutade i konkursen – ny organisation sätts efter ägarbytet

Mikael Krise genomdrev MQ:s förvandling till Marqet och lanserade det nya butikskonceptet tillsammans med Happy F&B. I samband med konkursen avgick han från posten. Nu inväntar personalen besked efter Mats Qvibergs övertagande.

Nya miljarder ska lyfta äldreomsorgen

CORONAVIRUSET Coronaviruset Regeringen, C och L satsar 2,2 miljarder kronor på utbildningsinsatser inom äldreomsorgen.Ytterligare pengar skjuts också till för att täcka extraordinära vård- och omsorgskostnader i kommuner och regioner.Och mer...

Flera Ryanair-linjer väntas öppna på Skavsta

Flera Ryanair-linjer väntas öppna på Skavsta

Från och med juli räknar flygbolaget med att återuppta en stor del av passagerartrafiken. Destinationer i fem länder är nu bokningsbara från Skavsta.

Studie: Distansarbete minskar stressen

Studie: Distansarbete minskar stressen

Coronapandemin har gjort att allt fler jobbar hemifrån – något som gör oss både mer effektiva och mindre stressade. Det visar en ny Sifo-undersökning, rapporterar SVT Nyheter. Distansarbetet har ökat drastiskt från 15 procent till 57 procent under krisen,...

Kunderna rasar mot bankernas ”regnskogsfonder”

Läsarna rasar mot storbankerna – sedan Aftonbladet visat att de satsar pengar i bolag som kopplats till skövlingen av Amazonas. Nu reagerar även finansmarknadsminister Per Bolund (MP) på granskningen. – Utvecklingen i Amazonas är oerhört...