Finnair inför krav på munskydd
Text & Foto: vk.se

Finnair inför krav på munskydd

Det finländska flygbolaget Finnair inför krav på munskydd som täcker både nästa och mun ombord bolagets flygplan från och med den 18 maj. Kravet kommer att gälla åtminstone till slutet av augusti, skriver Finnair i ett pressmeddelande.

"Finnair inför krav på munskydd" går att läsa i sin helhet på vk.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Finnair kräver att alla passagerare använder ansiktsskydd – också flygplatspersonal vid Finavia ska skydda sig

svenska.yle.fi

Munskyddstvång på Finnairs flyg

hbl.fi

Näringsliv: Nyhetsdygnet Tisdag 12 Maj 2020

12 Maj 2020

Ytterligare Jeansbolaget-butik tvingas till konkurs – har bara funnits i ett år

Ytterligare Jeansbolaget-butik tvingas till konkurs – har bara funnits i ett år

I mitten av april gick Jeansbolaget i Kongahälla i Kungälv i konkurs. Nu tvingas kedjans butik i Nordstan kasta in handduken.

MQ:s marknadschef slutade i konkursen – ny organisation sätts efter ägarbytet

Mikael Krise genomdrev MQ:s förvandling till Marqet och lanserade det nya butikskonceptet tillsammans med Happy F&B. I samband med konkursen avgick han från posten. Nu inväntar personalen besked efter Mats Qvibergs övertagande.

Nya miljarder ska lyfta äldreomsorgen

CORONAVIRUSET Coronaviruset Regeringen, C och L satsar 2,2 miljarder kronor på utbildningsinsatser inom äldreomsorgen.Ytterligare pengar skjuts också till för att täcka extraordinära vård- och omsorgskostnader i kommuner och regioner.Och mer...

Flera Ryanair-linjer väntas öppna på Skavsta

Flera Ryanair-linjer väntas öppna på Skavsta

Från och med juli räknar flygbolaget med att återuppta en stor del av passagerartrafiken. Destinationer i fem länder är nu bokningsbara från Skavsta.

Studie: Distansarbete minskar stressen

Studie: Distansarbete minskar stressen

Coronapandemin har gjort att allt fler jobbar hemifrån – något som gör oss både mer effektiva och mindre stressade. Det visar en ny Sifo-undersökning, rapporterar SVT Nyheter. Distansarbetet har ökat drastiskt från 15 procent till 57 procent under krisen,...

Kunderna rasar mot bankernas ”regnskogsfonder”

Läsarna rasar mot storbankerna – sedan Aftonbladet visat att de satsar pengar i bolag som kopplats till skövlingen av Amazonas. Nu reagerar även finansmarknadsminister Per Bolund (MP) på granskningen. – Utvecklingen i Amazonas är oerhört...