Vd:ar splittade om hur Sverigebilden påverkar
Text & Foto: dagensps.se

Vd:ar splittade om hur Sverigebilden påverkar

Topparna oense om hur kritiken utomlands mot Sveriges coronastrategi slår. TT uppmärksammar saken i en artikel på SvD.se och frågan är om bilden av en hårt kritiserad coronastrategi leder till minskade utländska investeringar och affärer i Sverige.

"Vd:ar splittade om hur Sverigebilden påverkar" går att läsa i sin helhet på dagensps.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Näringsliv: Nyhetsdygnet Måndag 10 Augusti 2020

10 Augusti 2020

Dystra flygsiffror: "Försiktig återhämtning"

Dystra flygsiffror: "Försiktig återhämtning"

486 000 resenärer passerade Swedavias tio flygplatser under juli. Samma månad i fjol var siffran 3,8 miljoner. – Flygets återhämtning fortsätter försiktigt i takt med att reserestriktioner lättar. Även i juli var dock passagerarvolymerna på en historiskt låg nivå och...

Uppgifter: Mitsubishis suvar försvinner redan i september

Mitsubishis suv-modeller, inklusive laddhybriden Outlander, ska sluta levereras redan i höst enligt anonyma uppgifter. Annons: Uppgifter: Mitsubishis suvar försvinner redan i september. Text. Erik Söderholm. Fotograf. Anders Helgesson. Facebook. Twitter.

Börsen öppnar uppåt i linje med omvärlden

Stockholmsbörsen inleder uppåt, i linje med ledande Europabörser. OMXS-index har efter fem minuters handel gått upp med 0,9 procent. Positiva signaler från Trumpregeringen om möjligheten att göra upp om nya ekonomiska stödpaket i coronakrisens USA...

Norge rödlistar Uppsala – krav på karantän

Norge rödlistar Uppsala – krav på karantän

Norges regering uppdaterar sina regler för inresa till landet. Från och med denna vecka är det krav på karantän för den som reser till Norge från flera europeiska länder. Det gäller även flera svenska regioner – däribland Uppsala.

Stor ökning av arbetslösheten – länet bland de värst drabbade i landet

Stor ökning av arbetslösheten – länet bland de värst drabbade i landet

Arbetslösheten fortsätter att stiga. I länet var fler än var tionde invånare utan jobb i slutet av juli. Bara i Västerås var 8 656 personer arbetslösa, vilket är 42,7 procent fler än samma månad i fjol. ”Det är svårt att styra över varsel och arbetslöshet”, säger Mariana...

Högre resultat och intäkter för G5 Entertainment

Spelutvecklaren G5 Entertainment redovisade ett resultat efter skatt på 39,3 miljoner kronor under det andra kvartalet vilket var en ökning från 16,9 Mkr under samma period 2019.