Uppgift: EU överens om stödpaket
Text & Foto: stromstadstidning.se

Uppgift: EU överens om stödpaket

Flera av EU:s finansministrar rapporterades sent på torsdagskvällen ha kommit överens om ett stort stödpaket för coronakrisen. Därmed är chansen stor att samtliga.

"Uppgift: EU överens om stödpaket" går att läsa i sin helhet på stromstadstidning.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Gunnar Jonsson: Coronaobligationer är inte friska pengar mot Europas kris

dn.se

Finansministrarna eniga om krispaket för EU

svd.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Torsdag 09 April 2020

09 April 2020

Värmlandssamverkan vill kartlägga kulturen

Värmlandssamverkan vill kartlägga kulturen

Värmlandssamverkan i kultur- och bildningsnämnden vill skapa ett slags kulturkarta, för att kulturutövarna i länet lättare ska hitta varandra och de stöd som finns.

Batterifabriken Northvolt säger upp personal

SKELLEFTEÅ Skellefteå På grund av coronakrisen säger batterifabriken Northvolt i Skellefteå upp runt fem procent av sin personal.

Vill ha tydliga besked om krispaket

Det hyresstödspaket på 5 miljarder kronor för andra kvartalet riktat till hyresgäster i krisbranscher välkomnades unisont av fastighetsbranschen tillsammans med Visita och Svensk Handel. Stödet ska kanaliseras via fastighetsägarna och många...

Vänsterpartiet, Jonas Sjöstedt, Sverige

Vänsterpartiet, Jonas Sjöstedt, Sverige

Partiet föreslår en fond för hyresgaranti. När en hyresgäst inte kan betala hyran ska fonden kunna täcka upp stora delar av hyran till värden så att vräkning undviks. Vänsterpartiet föreslår at 500 miljoner kronor avsätts för de första sex månaderna. – Den här...

Uppåt på Wall Street

Uppåt på Wall Street

De ledande indexen på de amerikanska börserna steg rejält under onsdagens handel. Investerarna har förhoppningar om att toppen snart kan vara nådd på coronautbrottet i USA.

Statens nödlån sågas – ”inte ens i närheten av stöd”

Om företag inte kan betala ligger det på bankerna att driva in de lån som staten garanterar via den så kallade företagsakuten. Detta enligt villkoren som Di tagit del av. ”Antingen är de inkompetenta på Riksgälden eller så tror de att bankerna är det”, säger en...