Willo ska lämna Räppe – bygger ny fabrik i Öjaby
Text & Foto: smp.se

Willo ska lämna Räppe – bygger ny fabrik i Öjaby

Det välkända Växjöföretaget Willo ska lämna Räppe. Företaget har köpt en stor tomt vid flygplatsen där den nya fabriken ska byggas. – Vi måste vara förutseende och lokalerna i Räppe kommer på sikt att begränsa vår tillväxt, säger vd:n Marcus Johansson.

"Willo ska lämna Räppe – bygger ny fabrik i Öjaby" går att läsa i sin helhet på smp.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Växjöföretaget bygger ny jättefabrik

vxonews.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Måndag 08 Juni 2020

08 Juni 2020

Över 80 000 personer har varslats – värre än finanskrisen

Över 80 000 personer har varslats – värre än finanskrisen

Hälften av de personer som varslades om uppsägning i mars har nu sagts upp. Sammanlagt har över 80 000 personer i landet varslats sedan den första mars. Situationen beskrivs som allvarlig.

Han ska styra upp Haldex: ”Tror inte någon stöttar gamla styrelsen”

Efter flera år av svag lönsamhet och graverande ägarstrider i Haldex föreslås nu den tidigare börs-vd:n Stefan Charette ta över som ny ordförande.

Ny matmässa på Elmia 2021

Den 21 till 23 oktober 2021 går Elmias nya mässa Matbruk av stapeln för första gången. Mässan tar ett helhetsgrepp om frågorna kring mat och klimat, och ska samla aktörer inom allt från produktion till förädling, konsumtion och återbruk. Den nya mässan...

Landvetter har tappat 99 procent av sina resenärer

Landvetter har tappat 99 procent av sina resenärer

Landvetter flygplats tappade 99 procent av sina resenärer i maj. Under juni öppnar ytterligare linjer upp, men vägen tillbaka är lång.

Kitchentime nyanställer till lagret i Kjula

Kitchentime nyanställer till lagret i Kjula

Vi tillsätter en handfull tjänster. Vi håller på med rekrytering just nu, säger Joel Falck vd på Kitchentime. Kitchentime har förvärvat nätbutiken Kökets favoriter och dess finska motsvarighet Makujakauppa från Adlibris. – Vi flyttar hela lagerdriften från Adlibris...

Kry-grundaren efter säljförbudet: ”Det finns ingen risk”

Igår offentliggjordes Läkemedelsverket förbud mot Mantles försäljning av CBD-olja med omedelbar verkan. Det nystartade e-handelsföretaget säljer en olja som utvinns ur hampaplantor, vilken Läkemedelsverket bedömer som ett "inte godkänt läkemedel".