Bidrag miljardsmäll för kommuner
Text & Foto: unt.se

Bidrag miljardsmäll för kommuner

Ekonomisk kris och arbetslöshet leder till skenande kostnader för ekonomiskt bistånd för landets kommuner. Det handlar om miljarder – och spås bli ännu värre nästa år.

"Bidrag miljardsmäll för kommuner" går att läsa i sin helhet på unt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Näringsliv: Nyhetsdygnet Söndag 07 Juni 2020

07 Juni 2020

Tobaksbolag ledde nedgång på börsen

Tobaksbolag ledde nedgång på börsen

Stockholmsbörsen inledde handelsveckan nedåt. OMXS-index backade 0,9 procent med snusjätten Swedish Match som största sänke. Även de ledande Europabörserna gick.

Stresstest avslöjar: Så påverkas elnätet av elbilsladdning

Ett nytt test genomfört i Arjeplog visar att elnätet klarar elbilsladdning. "Men man bör följa det här även fortsättningsvis", säger en biträdande professor vid LTU. Annons: Stresstest avslöjar: Så påverkas elnätet av elbilsladdning. Text. Erik Söderholm. Fotograf.

Inverkan av Covid-19 på Reparation och Re-generation för perifera nerver Bransch: Global Market Size, Tillväxt, Share ...

En ny forskningsrapport med titeln Global Reparation och Re-generation för perifera nerver Market Report, historia och prognos 2020-2026, Fördelning Data från tillverkare, nyckelregioner, Typer och tillämpning uppvisar framgångsrikt hela scenariot för den...

Stordalen jublar över Löfvens besked

Stordalen jublar över Löfvens besked

Hotellkungen Petter Stordalen jublar när han får höra Stefan Löfvens besked om möjligheten till inrikes resor från mitten av juni. – Yes! Nu kommer bokningarna.

Spanien uppfann egen räknemodell – då sjönk dödsfallen till noll

Spanien uppfann egen räknemodell – då sjönk dödsfallen till noll

Under andra halvan av maj var Spanien ett av de länder som hade de högsta dödstalen i världen i covid-19.

Nytt drag av KHK – kommer inte att överklaga till hovrätten

Karlskrona HK kommer inte att överklaga till hovrätten. I stället är klubben på väg att ta fram en ny rekonstruktion som de vill ska gå igenom i tingsrätten. – Vi väljer att arbeta om en ny rekonstruktion där vi hoppas att flera borgenärer är med oss i en...