Ökad efterfrågan på partybuss i studenttider
Text & Foto: gp.se

Ökad efterfrågan på partybuss i studenttider

Studentflak har förbjudits under coronapandemin. Då väljer många av landets avgångselever att fira på partybussar. – Det är en jättestor efterfrågan, säger företagaren.

"Ökad efterfrågan på partybuss i studenttider" går att läsa i sin helhet på gp.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Näringsliv: Nyhetsdygnet Lördag 06 Juni 2020

06 Juni 2020

Mexiko nobbar fortsatt produktionsminskning

Mexiko nobbar fortsatt produktionsminskning

Mexiko ansluter sig inte till Opec-ländernas beslut att förlänga de produktionsminskningar som syftar till att driva upp de låga oljepriserna.

Intern kritik mot Zuckerberg kring hanteringen av Trumps inlägg

Nu ställer sig fyra moderatorer till raden kritiker som anser att Facebook borde ha tagit bort Donald Trumps inlägg om protesterna i USA.

Rusning till att boka resor efter regeringens besked

De hävda restriktionerna var mycket efterlängtade för både kunderna och reseföretagen.

Överskott i statens budget i maj

Överskott i statens budget i maj

Skatteinkomsterna blev cirka 25 miljarder högre än beräknat, enligt ett pressmeddelande. Riksgäldens prognos var ett underskott på 17,4 miljarder kronor i maj. En överskattning av effekten av anstånd på skattekontot bedömer Riksgälden vara en...

Klarna-vd om protester: ”Att vara tyst är att medverka���

Klarna-vd om protester: ”Att vara tyst är att medverka���

Klarnas vd Sebastian Siemiatkowski ger nu till stöd för de protester som sker i USA mot rasism och polisvåld. ”Det vi har sett går emot allt vårt bolag och jag som person står för”, säger han och utlovar donationer till afroamerikanska organisationerna ACLU...

Drickandet detsamma men har flyttat hem

Systembolagets försäljning har ökat med tio procent, men eftersom restaurangernas försäljning mer än halverats under coronakrisen, så har det inte påverkat svenskarnas drickande, visar mätningar som CAN genomfört.