Fjällen lockade stockholmare i juli
Text & Foto: unt.se

Fjällen lockade stockholmare i juli

Innan sommaren förutspåddes ett ökat semestrande till svenska fjällorter. Med facit i hand är det delvis sant, visar rörelsedata från Telia. Härjedalen fick mer besök i juli 2020 än i juli i fjol.

"Fjällen lockade stockholmare i juli" går att läsa i sin helhet på unt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Så mycket minskade resandet i juli

nsd.se

Fortsatt måttligt resande i juli

svt.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Onsdag 05 Augusti 2020

05 Augusti 2020

Logistik-vd:n om Amazon: "En riktig prestigeetablering"

Logistik-vd:n om Amazon: "En riktig prestigeetablering"

David Hofmann, vd för Eskilstuna logistik, ser en ljus framtid för Eskilstuna logistikpark. På fredagen bekräftade Kuehne Nagel att Amazon är deras kund i Eskilstuna.

Daniel Stenbäck ny chef för Stordalens fastighetsbolag

Strawberry samlar all verksamhet inom fastighet under en ledning. Daniel Stenbäck blir VD för flera av företagen inom Strawberry Group.

"Sjukpensionen – en viktig del av tjänstepensionen"

Det här kan du göra för att trygga ekonomin vid sjukdom, enligt pensionsexperten Tomas Carlsson.

Henrik Sundbom:Förbud mot Tiktok är fel väg att gå

Henrik Sundbom:Förbud mot Tiktok är fel väg att gå

LEDARE. I Kina skulle man inte tveka en sekund att förbjuda en app som Tiktok om den var utländsk. Det innebär inte att liberala demokratier ska sänka sig till samma nivå.

Klockan 10: Säsongspremiär för aktiechatten

Klockan 10: Säsongspremiär för aktiechatten

Aktiechatt Klockan 10 är det säsongspremiär för aktiechatten med Marcus Hernhag. Det går bra att ställa frågor i förväg. Titel Mer information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida Bonniermag.se/...

Därför kommer inte Cybertruck till Sverige

Det var ett väntat besked Elon Musk presenterade i podcasten Automotive News podcast Daily Drive under veckan. ”Vi har tagit ett beslut att inte bygga Cybertruck för alla marknader. Som den (bilen) ser ut nu klarar den väldigt få av EU:s regler", sade...