Uppåt på börsen: mat och tobak går framåt
Text & Foto: aftonbladet.se

Uppåt på börsen: mat och tobak går framåt

Siffrorna på Stockholmsbörsen steg under tisdagsmorgonen. ICA ökade med 4 procent efter att aktien fått en höjd rekommendation, rapporterar DI. Stockholmsbörsens breda OMXSPI-index gick upp 1,3 procent medan OMXS30 stiger 1,2 procent.

"Uppåt på börsen: mat och tobak går framåt" går att läsa i sin helhet på aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Aktierna som klarat sig bäst under börsraset

dagensps.se

Aktierna som klarade sig bäst under börsraset

affarsvarlden.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Tisdag 03 Mars 2020

03 Mars 2020

Här är alla de svenska fallen

Här är alla de svenska fallen

CORONAVIRUSET Coronaviruset 53 personer har insjuknat i det nya coronaviruset i Sverige. Många har kopplingar till varandra.Detta är vad vi vet om fallen – från region till region.

Sveriges största e-handel i drastisk varumärkesändring

Datorhandlaren Dustin, med en omsättning på över 12 miljarder kronor, har nu lanserat en helt ny look för både sin B2B- och B2C-sajt. Borta är de klassiska blåa och orangea färgerna. Dustin får nu ett ganska grått utseende där B2B-sajten får en mörk ton...

Klart med direktflyg till London

Enligt mycket trovärdiga källor kommer SAS starta en direktlinje i slutet av året, som är aktiv fram till mars. Det innebär att satsningen riktar sig mot vinterturismen. Avgångarna är lagda till fredagar och måndagar, vilket är synnerligen attraktivt även ur...

Ökade kostnader för nätläkare – regionen tar över: ”Nu avlastar vi vårdcentralerna”

Ökade kostnader för nätläkare – regionen tar över: ”Nu avlastar vi vårdcentralerna”

Under den senaste tiden har kostnader för nätläkare ökat i Västmanland. Ökningen av...

Virusutbrott pausar klimatutsläpp

Virusutbrott pausar klimatutsläpp

CORONAVIRUS Coronavirus Stillastående industrier i Kina har lett till utsläppsminskningar av koldioxid som hittills motsvarar dubbla Sveriges utsläpp under två år. Men i slutänden motverkas minskningen sannolikt av ökad produktion, anser bedömare.

Nevs med bakom ny supersportbil

Nevs i Trollhättan kommer att tillverka vissa komponenter och har även medverkat i utvecklingen av system för Koenigseggs nya sportbil. – Bilen ska tillverkas.