Verizon säljer Yahoo och AOL Säljer sina internetföretag till Apollo Global Management
Text & Foto: feber.se

Verizon säljer Yahoo och AOL Säljer sina internetföretag till Apollo Global Management

Den amerikanska telekomoperatören Verizon har meddelat att man kommer att sälja sitt mediaföretag Verizon Media, där de båda internetföretagen Yahoo och AOL ingår, till riskkapitalbolaget Apollo Global Management för 5 miljarder dollar. Verizon k...

"Verizon säljer Yahoo och AOL Säljer sina internetföretag till Apollo Global Management" går att läsa i sin helhet på feber.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Verizon dumpar medieverksamheten

etn.se

Klart: Hans Vestberg dumpar Verizons surdegar

di.se

Verizon säljer sin medieenhet till Apollo för 3,61 miljarder pund

invezz.com

Verizon säljer AOL och Yahoo

dagensmedia.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Måndag 03 Maj 2021

03 Maj 2021

Attendo har också att ta ansvar

Attendo har också att ta ansvar

Turerna kring vårdjätten Attendo manar till en diskussion om villkoren för visselblåsare. Men finansmarknadsministerns reaktion på bolaget är överdriven och framstår som ett hot mot valfrihet och investeringar i välfärden.

Chefer kritiserar generaldirektör

Flera höga chefer på Ekobrottsmyndigheten går i en serie artiklar i Dagens Industri öppet ut med kritik mot generaldirektören Monica Rodrigo. I en kommentar till Publikt skriver justitiedepartementet att man "följer situationen vid Ekobrottsmyndigheten noga".

Bill och Melinda Gates skiljer sig efter ett 27 år långt äktenskap

Bill Gates och hans fru Melinda French Gates meddelade på Twitter på måndagskvällen att de skiljer sig efter ett 27 år långt äktenskap.

Museichef med ateljédrömmar

Museichef med ateljédrömmar

Nordiska museet i Stockholm har fått öppna igen. Danska vd:n Sanne Houby-Nielsen är en utpräglad storstadsmänniska som älskar scones och har en kronisk ”bad hair day”.

EQT varnar för Sveriges företagsklimat

EQT varnar för Sveriges företagsklimat

Riskkapitalbolaget EQT har vuxit till ett av världens största investeringsorganisationer. Samtidigt varnar EQT:s ordförande Conni Jonsson för det svenska företagsklimatet.

Lediga vaccintider lockar stockholmare till Kista – men obokade försök stoppas

Efter rapporteringen om att det fanns många lediga tider vid vaccinationscentralen i Kistamässan har många åkt dit och chansat – utan att boka tid.