Gothenburg, Mölndal, Sweden

En arbetsplats i Mölndal håller stängt efter att en av deras anställda är smittade av coronaviruset. Det är den andra arbetsplatsen på kort tid som får stänga ner i Mölndal på grund av viruset.

Ännu en arbetsplats hålls stängd på grund av coronaviruset

En arbetsplats i Mölndal håller stängt efter att en av deras anställda är smittade av coronaviruset. Det skriver GT efter att Mölndals-Posten först rapporterat om det.

Coronadrabbade mannens arbetsplats i Mölndal är nedstängd

Efter semesterresan till norra Italien kom mannen hem och gick till jobbet i tre dagar innan han insjuknade i coronaviruset. – Vi hoppas verkligen att allt går bra för honom. Av säkerhetsskäl och efter rekommendationer från myndigheterna har vi nu stängt...

Coronasmittad man i Göteborg gick till jobbet – arbetsplats stänger

Coronasmittad man i Göteborg gick till jobbet – arbetsplats stänger

En coronasmittad man vistades på sin arbetsplats i Mölndal innan han sökte vård. Nu stänger man ner arbetsplatsen. Läs mer här!

Coronadrabbade mannens arbetsplats har nu stängts

Coronadrabbade mannens arbetsplats har nu stängts

Den man som först konstaterades ha Coronaviset i Göteborg arbetade i tre dagar på sin arbetsplats innan han blev sjuk. Nu har mannens arbetsplats i Mölndal stängts, uppger SVT Nyheter Väst.

Coronasmittade mannens arbetsplats stängs

Den man i 30-årsåldern som på onsdagen bekräftades smittad med coronaviruset har vistats på sin arbetsplats innan han kontaktade vården. Arbetsplatsen i Mölndal.