Näringslivsprofilen: ”Total kollaps”
Text & Foto: sydsvenskan.se

Näringslivsprofilen: ”Total kollaps”

Det behövs mer dramatiska åtgärder om staten vill rädda företag och jobb, anser näringslivsprofilen Rune Andersson. Han tror att ett moratorium, där företag temporärt får slippa hyreskostnader, skulle kunna vara avgörande. – Stödpaketen är inte anpassade...

"Näringslivsprofilen: ”Total kollaps”" går att läsa i sin helhet på sydsvenskan.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Näringsliv: Nyhetsdygnet Torsdag 02 April 2020

02 April 2020

Oljepriset rusar med över 30 procent

Oljepriset rusar med över 30 procent

Oljepriset rusar med över 30 procent efter nya förhoppningar om en lösning på konflikten mellan Saudiarabien och Ryssland. President Donald Trump twittrar att han förväntar sig kraftiga nedskärningar gällande produktionen från de båda länderna.

Almedalsveckan 2020 ställs in

Med anledning av coronaviruset och dess verkningar på samhället, tog huvudarrangörsgruppen för Almedalsveckan i samråd med Region Gotland och de åtta riksdagspartierna under onsdagskvällen ett enhälligt beslut att ställa in Almedalsveckan 2020.

Här gör Volvo-personal skyddsvisir till vården

Här produceras skyddsvisir på Volvo lastvagnars stängda fabrik i Tuve. Permitterade Volvo-arbetare ställer upp som frivilliga i coronakrisen för att hjälpa vårdpersonal.

Därför delar Volvo Cars och Veoneer upp Zenuity

Därför delar Volvo Cars och Veoneer upp Zenuity

Hela poängen med Zenuitys tillblivelse var att självkörande teknik kräver samarbete. Nu gör ägarna Veoneer och Volvo Cars motsatt analys och delar upp bolaget mellan sig.

Stordalen: ”Inget jäkla virus ska knäcka oss”

Stordalen: ”Inget jäkla virus ska knäcka oss”

Petter Stordalen har expanderat på flera fronter de senaste åren. Nu kämpar han för att rädda sitt livsverk. – Inget jäkla virus från fladdermöss ska knäcka oss. Vi ska tillbaka!, säger Stordalen till DI. Publicerades idag. Rätta artikel. Hotellkedjan Choice, som...

Teslas hemlighet – konkurrenterna sex år efter

Även om det lanseras mängder av ”Tesladödare” så är biltillverkaren Teslas försprång minst sex år. Ingen av världens biltillverkare kan producera en bil som Tesla. Det framkommer i en rapport från japanska tidningen Nikkei Asian Rewiew, som har intervjuat...