Inga nya åtgärder mot kollektivträngsel
Text & Foto: ekuriren.se

Inga nya åtgärder mot kollektivträngsel

CORONAVIRUSET Coronaviruset SL som bedriver kollektivtrafiken i Stockholm tycker att uppmaning att undvika att åka med dem fungerar. I nuläget ser SL inte behov av fler åtgärder för att hindra smittspridning i tunnelbanan och på pendeltåg och bussar.

"Inga nya åtgärder mot kollektivträngsel" går att läsa i sin helhet på ekuriren.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Dagens toppnyheter

bohuslaningen.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Fredag 01 Maj 2020

01 Maj 2020

Björnar hälsade på mitt i stan

Björnar hälsade på mitt i stan

Det var i Kides i östra Finland som vittnen på lördagen larmade att en grupp björnar lufsade omkring mitt inne i den lilla staden, som har ungefär 10 000 invånare. De uppges ha spanat in både simhallen och ishallen. När polis och jaktvårdsföreningen ryckte...

Kenzas ekonomiska kris – tvingas göra om företaget

Kenza Zouiten Subosics modeföretag Ivyrevel är i ekonomisk kris, till följd av coronaviruset. Nu tvingas de till rekonstruktion.

Startar orostelefon för personalen i Torsby

Torsby kommun vill stötta sin personal. Den ger därför möjlighet för dem att kunna vända sig till en speciell telefonlinje för att kunna få prata om sådant man känner sig orolig för, som en följd av coronan.

Dyster dag på Wall Street – men bästa månaden på 33 år

Dyster dag på Wall Street – men bästa månaden på 33 år

USA-börserna vände ner på torsdagen efter beskedet att ytterligare 3,8 miljoner amerikaner sökt arbetslöshetsersättning i förra veckan. Arbetslösheten är nu uppe i 12,4 procent. Dow Jones industriindex föll 1,2 procent, S&P 500 sjönk 0,9 procent och...

Bruttomarginalen räddar rapportshowen

Bruttomarginalen räddar rapportshowen

Bruttomarginalen räddar Nokia i det första kvartalet, skriver Di:s Richard Bråse i en analys efter rapporten.

SAS slutar flyga till Kiruna – kommunen bekostar en veckas trafik

SAS har bestämt sig för att sluta flyga till Kiruna från och med måndag för att det inte går att försvara rent kommersiellt. Därför tvingas kommunen betala 180.000 kronor för att garantera en veckas trafik och 40 flygstolar.