Opererades på S:t Görans – har inte fått virustestas
Text & Foto: svd.se

Opererades på S:t Görans – har inte fått virustestas

Mannen opererades på St Görans sjukhus i tisdags – samma dag som han fick symptom efter en semesterresa. Nu sitter han i karantän på grund av misstänkt coronasmitta och ännu har han inte genomgått provtagning. – Jag kan ha smittat andra patienter...

"Opererades på S:t Görans – har inte fått virustestas" går att läsa i sin helhet på svd.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Person smittad - ska inte ha vistats i riskområde

aftonbladet.se

Nytt coronafall i Stockholm – har inte vistats i riskområde

nyheter24.se

Hälsa: Nyhetsdygnet Måndag 09 Mars 2020

09 Mars 2020

Smittade hallänningen agerade exemplariskt

Smittade hallänningen agerade exemplariskt

Ett första fall av coronasmitta har konstaterats i Halland. Personen är bosatt i Kungsbacka kommun och insjuknade efter en resa till norra Italien. Region Halland.

Inga nya fall av smittade i länet

Inga prover som togs i Västerbotten under onsdagen visade på någon coronavirusinfektion. Region Västerbotten vidtar de åtgärder som krävs för att skydda våra mest sårbara och för att vården ska kunna fortsätta att bedrivas på ett patientsäkert sätt, skriver...

38 nya coronafall i Skåne

"Vad man vet är samtliga fall kopplade till utlandsresor", skriver Region Skåne i ett pressmeddelande. Hittills har drygt 1 400 skåningar provtagits. Antalet konstaterade fall mer än fördubblades mellan tisdag och onsdag, då det steg till 60 från 25.

Konstaterat fall av coronavirus i Gislaveds kommun

Konstaterat fall av coronavirus i Gislaveds kommun

En skolbusschaufför i Gislaveds kommun är sjuk i coronavirus, skriver kommunen på sin hemsida. Personen sitter i karantän och smittspårning pågår.

Coronaviruset: Region Västernorrland i stabsläge

Coronaviruset: Region Västernorrland i stabsläge

Region Västernorrland förstärker beredskapen och går upp i det man kallar stabsläge med anledning av coronaviruset. – Stabsläge innebär en högre beredskap än normalt, säger smittskyddsläkaren Hans Boman, enligt Region Västernorrlands webbsida.

Hög risk för fler coronafall från utlandet

Över 40 nya fall av coronaviruset har bekräftats i Sverige under måndagen. Folkhälsomyndigheten klassar nu även området Tyrolen i Österrike som ett riskområde.