Pollensäsongen håller i sig: "Nu väntar gräs"
Text & Foto: eposten.se

Pollensäsongen håller i sig: "Nu väntar gräs"

POLLEN Pollen Nysningar, kliande ögon och rinnande näsor. Pollensäsongen är i full gång – och även om björken nått sin topp är faran långt ifrån över.Nu väntar gräs och gråbo, säger Åslög Dahl, på pollenlaboratoriet på Göteborgs universitet.Hon berättar...

"Pollensäsongen håller i sig: "Nu väntar gräs"" går att läsa i sin helhet på eposten.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Sant eller falskt om pollen

svt.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Måndag 04 Maj 2020

04 Maj 2020

Sune Åkerman:Lärdomar från spanska sjukans ställningskrig

Sune Åkerman:Lärdomar från spanska sjukans ställningskrig

En illa förberedd sjukvård, oeniga experter, stora påfrestningar på samhället – det finns många likheter mellan hur spanska sjukan och covid-19 drabbat Sverige och hanterats av våra myndigheter. Hittills har vi dock skonats från det politiska käbbel som kom...

Tusentals smittade på svenska äldreboenden

CORONAVIRUS Coronavirus Minst 541 äldreboenden i olika delar av Sverige har haft fall av smitta av coronaviruset.Värst drabbat är Stockholmsområdet, där över hälften av boendena haft smittfall, rapporterar Dagens Nyheter.

Över 100.000 svenskar har laddat ner corona-app

Kan mobiltelefonen stoppa coronasmittan? Flera appar har eller är på väg att lanseras som ska spåra covid-19. I förra veckan startade ett.