Ny bild kan visa hur iPhone 12 Pro och 12 Pro Max kan komma att se ut
Text & Foto: mobilanyheter.net

Ny bild kan visa hur iPhone 12 Pro och 12 Pro Max kan komma att se ut

Det ser ut som att Apple kommer hålla ett event i september det här året där tillverkaren kommer visa upp nya iPhone 12-serien. Nu ser det ut som att ett nytt koncept skapats på iPhone 12-serien.

"Ny bild kan visa hur iPhone 12 Pro och 12 Pro Max kan komma att se ut" går att läsa i sin helhet på mobilanyheter.net. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Forskning & Teknik: Nyhetsdygnet Fredag 17 April 2020

17 April 2020

App-avdelning för barn på väg till Google Play

App-avdelning för barn på väg till Google Play

Med början i USA ska Google rulla ut en ny avdelning för och ett nytt sätt att märka appar för barn som når upp till en viss kvalitetsnivå.

Samsung Galaxy S20 Ultra ser ut att ha flera problem

Jag har sedan tidigare skrivit om att Samsung Galaxy S20 Ultra ser ut att ha problem med att displayen i Galaxy S20 Ultra. Nu har det inkommit ytterligare uppgifter om problem. Det ser ut som att när batteriet går under 5% så sänker Samsung Galaxy S20...

Kan finnas mörkertal över dödsfall på äldreboenden

En tredjedel av alla dödsfall med covid-19 är från äldreboenden i Sverige. Men det kan finnas ett mörkertal, eftersom alla som insjuknar på äldreboenden inte testats. Det visar en granskning från Ekot.

Nu kan du köpa extra örontoppar till Airpods Pro

Nu kan du köpa extra örontoppar till Airpods Pro

Det är lätt hänt att man råkar slarva bort sina örontoppar till Apples trådlösa hörlurar men lyckligtvis går det nu att beställa extra exemplar vid behov. På svenska Apple Store får du betala 95 kronor för två extra par örontoppar för Airpods Pro. Du kan välja...

Spela Total War: Warhammer II gratis - nu

Spela Total War: Warhammer II gratis - nu

Inte nog med att suveräna Total War: Shogun 2, allmänt sett som ett av de allra bästa Total War-spelen, snart blir helt gratis att ladda hem och äga (27 april är det som gäller). I skrivande stund kan du även spela betydligt nyare Total War: Warhammer II gratis,...

Rykte: Apple utvecklar modulära hörlurar

Enligt en källa till Bloomberg håller Apple på att utveckla två par nya hörlurar, som ska vara modulära med utbytbara delar. Lanseringen kan komma senare i år.